Ofrojmë :Faqe interneti & MirembajtjeHostim faqe Video promocionale 50 euroFletepalosje 20 euroFormatim kompjuteri 8Logo/Punime grafike 15 euro

Shërbime Kompjuterike

Shitje, riparime, instalime, formatime, pajisje kompjuterike.

Grafik Dizajn & Kancelari

Logo, kartizita, broshura, fletë palosje, punime grafike, materiale kancelarie.

Marketing & Promocion

Video promocionale, Reklamime, xhirime UHD&4K, reklama biznesi, reklama adezive.

ALDSTUDIO

Image

Faqe Interneti

Faqe personale, profesionale, dinamike, e-comerce, platforma web-based.

Domain & Hosting

Server on line, konfigurime, domain, hosting, databazë, hapësirë e dedikuar.

Programe & Aplikacione

Software, sisteme menaxhimi, aplikacione, programe të dedikuara, mobile app.

Partneritetwww.IQE.al

ALDSTUDIO - IT-Desing- Promotion, ju vjen në ndihmë të zgjeroni biznesin tuaj!
✔️Ne ju ofrojmë faqe interneti profesionale, koherente , friendly me vizitoret.
✔️Fletëpalosje, broshura, kartëvizita, guida, menu etj
✔️Promocione në rrjetet sociale të biznesit tuaj (social media markeding)
✔️Video të animuara, animacione, video promocionale duke filluar nga 30 euro.
✔️Video profesionale, xhirime me kamera UHD&4K dhe dron për promovimin e biznesit tuaj
✔️Shërbime kompjuterike në zyra dhe familje (kompjutera, printera, rrjete, konfigurime, formatime)
✔️Shërbime kancelarie në mjediset e punës apo familje

Për porosi na shkruani në facebook ose na kontaktoni;
Tel- 0675584455
www.aldistudio.com

SUKSESI JUAJ, KËNAQËSIA JONË!

PORTOFOLI

Bashkëpuntorët tanë janë institucione, kompani, shoqata dhe profesionistë të fushave të ndryshme që na kanë besuar suksesin e tyre. Na kontaktoni tani!

Instituti për Cilësi në Arsim

Një ndër institucionet që kemi bashkëpunim të ngushtë është dhe IQEi cili operon në fushën e sigurimit dhe promovimit të cilësisë në arsim .

Albanian Medical Technology

Albmedtech është një kompani private e fokusuar në shërbimet e për institucionet e fushës së mjekësisë dhe teknologisë

Shoqata Shqiptare e Fizikës Mjekësore

AAMP rrjeti i fizikanëve dhe profesionistëve të mjekësisë është një nga bashkëpuntorët tanë më të rëndësishëm.

App store
aamp.png
logo-1.png
Image

Na kontaktoni!

ALDSTUDIO, TIRANË

Rr. 3 Dëshmorët, Tiranë

ALDSTUDIO, POGRADEC

Rruga Rinia, Pogradec

Kontakt

ALDSTUDIO 1: Zyra Qendrore, Rruga 3 Dëshmoret, Tiranë.

ALDSTUDIO 2: Rruga Rinia, Pogradec.

Web: www.aldistudio.com

Mail: [email protected]

Tel: 0675584455

 

Na Ndiqëni në Facebook

©{2020} AldStudio

Search

8fc37b74b608a622588fbaa361485f32